Over ons

De Werkbank is een initiatief van Herman Vrehen en Paul Willemse.

Herman heeft veel ervaring in de politieke, bestuurlijke omgeving. Door zijn jarenlange werk bij de LLTB en zijn periode als gedeputeerde bij de Provincie Limburg. Afkomstig uit de landbouw heeft hij een voorliefde voor natuur en landschap. Zijn maatschappelijke engagement is groot bijvoorbeeld daar waar het gaat om kansarmen op de arbeidsmarkt. Participatie in de ruimste zin van het woord heeft zijn bijzondere interesse.

Paul zijn carrière is kleurrijk. Vanuit zijn agrarische opleidingen in diverse overheidslagen actief geweest op het gebied van landbouw, natuur en landschap. Daarna bij Arcadis onder andere verantwoordelijk geweest voor de voorbereiding van de Floriade in Venlo. Vervolgens een periode directeur geweest van een middelgroot communicatiebureau en na al weer vijf jaar ondernemer. De rode draden in zijn carrière zijn het doorlopend zoeken naar nieuwe wegen en ontwikkelingen en een rotsvaste overtuiging dat organisaties alleen kunnen floreren als de medewerkers floreren.

Paul en Herman hebben elkaar gevonden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen vooral op het gebied van arbeid.