Over ons

De Werkbank staat voor vernieuwing. Werken aan nieuwe concepten die passen in de tijd waarin we leven. De rode draden in ons werk zijn het doorlopend zoeken naar nieuwe wegen en ontwikkelingen en een rotsvaste overtuiging dat organisaties alleen kunnen floreren als de medewerkers floreren. Wij zijn actief in twee sectoren: het buitengebied (landbouw, natuur, landschap) en arbeid (instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers).

Werkbank is opgericht in 2013 door onder andere Paul Willemse. Paul heeft veel ervaring met ruimtelijke ontwikkeling, communicatie, management en HR-vraagstukken en is werkzaam geweest zowel in zowel de publieke sector als de commerciƫle sector.

Paul geeft leiding aan het team van Werkbank dat bestaat uit zeer ervaren bevlogen medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen terugvallen. Zij hebben een zeer pragmatische manier van werken die dichtbij de klanten staat op basis van vertrouwen en wederzijdse samenwerking. Onze opdrachtgevers zijn zowel afkomstig uit de commerciƫle als publieke sector.